Page 1 of 1

tenning på corrado

Posted: 14 Jan 2011, 17:48
by magnarbore
har en corrado som står her og ikke starter. Tenninga forskyver seg hele tiden. Har lest litt rundt om kring og "crank pulley bolt"en har en tendens til å være løs, eller slitt. Noe som fører til at tenningen forskyver seg. Noen som kan forklare litt nærmere ? Når jeg står ovenfra og ser ned i motorrommet på reimene, så ser det ut som det er kast eller at det vingler i reimhjuler nederst. Altså den som denne bolten skal sitte på. Håper noen kan hjelpe så jeg slipper dra ut hele motoren og se selv.

Re: tenning på corrado

Posted: 14 Jan 2011, 19:39
by BlackDragon07
Det med den vibreringen på det nederste hjulet er veivakselbolten, om jeg husker riktig, hvis den vibrerer så kan det være det at det hsr begynt å bli slark/løs. Du burde ikke kjøre mere med bilen før du har fikset det. Kan resultere i motor-havari og det kan fort bli veldig dyrt! Snakker av erfaring.

Tenningen kan jeg lite om desverre, men det er msnge andre her som kan det :)

Re: tenning på corrado

Posted: 14 Jan 2011, 21:12
by g60
har du sjekket om fordeleren er skrudd skikkelig fast??om den er løs,så vil den snu seg pga viberasjoner...og tenning vil da forskyve seg.. :)

Re: tenning på corrado

Posted: 16 Jan 2011, 12:01
by magnarbore
det var bolten på reimhjulet som vær løs :) kilen var slitt bort. Noen som vet en smart løsning for å feste kilen litt bedre? sporet er småslitt og bare for å hindre at det samme skjer igjen :)?